035 525 3780 info@saskiariemens.nl
Over Saskia

Saskia

Saskia Riemens

Saskia Riemens startte in 1978 haar carrière bij het Scapino Ballet, verwisselde ‘klassiek’ voor ‘show en musical’, trad vervolgens op met new-wave bands, verschillende pop-rock formaties en schitterde in de spraakmakende Rock opera ‘Ik Jan Cremer’. Richtte in 1987 de vocal group ‘Sisters’ op. Een klasse damesgroep die ca. 1500 optredens door Nederland op allerlei podia heeft verzorgd. De Sisters maakten 4 cd’s, allen in jazzy close harmony-style, gecombineerd met pop, soul, rock en blues invloeden.

Saskia Riemens staat vanaf het begin van de jaren negentig bekend als multi-talent en artistieke duizendpoot. Vanaf 2000 trad Saskia solo op met diverse acts waaronder de ‘Dakloze Diva’ en ‘De Non Diva’. Beiden uniek in hun soort en geïnspireerd op één van de bekendste diva’s uit de wereldgeschiedenis: Marilyn Monroe.

Saskia’s overweldigende stemgeluid en haar fantastische internationaal georiënteerde gevoel voor show zorgen steevast voor een dolenthousiast publiek. Naast solo optredens als zangeres wordt Saskia ook vaak gevraagd om de presentatie van diverse evenementen op zich te nemen. De afgelopen jaren heeft Saskia 8 musicals voor de jeugd geschreven. Deze werden met veel succes uitgevoerd in het theater te Huizen.

Op 14 febr. 2010 vond de herstart van de vocalgroup “Sisters!”plaats waarmee Saskia nu weer optreed. Daarnaast geeft zij zangles en musicalles aan getalenteerde jongeren en is actief op zowel lagere als middelbare scholen met workshops en coaching voor muzikale producties.

Luister hier naar Saskia.

Designed By Joolu Themes