035 525 3780 info@saskiariemens.nl
Privé les

Sas en zangleerl

Saskia met zangleerling Merel

Naast groepslessen geeft Saskia ook privé zangles aan solisten, duo’s of trio’s.

De lessen beginnen met zangoefeningen . Met deze oefeningen wordt niet alleen de stem opgewarmd maar ook verkend en ontwikkeld.

Daarnaast besteed Saskia ook veel aandacht aan het muzikale gehoor. Daarvoor heeft ze een aantal oefeningen bedacht met als doel de leerling te leren improviseren op muziek.

Na de oefeningen wordt een liedje uitgezocht om aan te werken. Vanaf dat moment wordt geluisterd  naar klank, uitspraak,beleving, muzikaliteit en gekeken naar houding en uitstraling.

059-IMG_2589

Duo Chris & Rogier (2012)

 

In de studio staat een goed gestemde piano, een zanginstallatie met 6 microfoons, een spiegelwand en er is een enorme collectie aan teksten en orkestbanden in allerlei stijlen.

Leerlingen die graag willen optreden krijgen bij Saskia de kans om een paar keer per jaar , samen met andere leerlingen , hun talenten te laten zien aan het publiek.

Zo traden zij o.a. op tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Huizen, tijdens de Huizerdag, de Kunstpicknick, Kunstcafe in de Boerderij, Nieuwjaarsconcert met de Prinses Irene band, Benefiet concert voor “de Marke”, kerstconcert voor Zorgcentrum Johanneshove te Laren e.v.a. evenementen.

01-Musicalmuseum1 823

11-Musicalmuseum1 094

Lotte met “It don’t mean a thing”

22-Musicalmuseum1 083

Merel met “Don’t cry for me Argentina”

Designed By Joolu Themes